Werkwijze Baobabwe

Ik concentreer me hier in België vooral op het uitstippelen van de ideale reis op jouw maat. Dat doe ik op basis van een uitgebreid kennismakingsgesprek en het overlopen van de verschillende mogelijkheden. Een sportieve reis, veel afwisseling, vooral ontspannen en lekker eten, alles kan. Kiezen is het moeilijkste. Ik sleutel net zo lang aan het reisvoorstel tot jij helemaal tevreden bent.
Alle boekingen en contacten op de bestemming, gebeuren door onze lokale partners. Specialisten met jarenlange ervaring en goudeerlijk.

Greg en Claire in Windhoek

Greg werkte verschillende jaren in de top luxe lodges van Namibië. Hij studeerde toerisme en management in Nambië en de USA. Toen is hij zijn eigen business gestart. Claire, zijn vrouw, werkte voor een NGO die strijdt voor het beschermen van de giraf en daarnaast werkte ze ook in de toeristische sector. Intussen runnen ze samen een succesvolle lokale touroperator business in Windhoek, Namibië. Claire met haar gulle lach, blinkt uit in snelle en super service voor al onze klanten in Namibië. Greg blijft altijd de rust zelve en combineert kennis met zakelijk inzicht.

Glen en Susan in Johannesburg

Geboren en getogen in Zuid-Afrika start hij meer dan 20 jaar geleden als gespecialiseerde touroperator voor Zuid-Afrika. Later komt zijn vrouw Susan ook meewerken.

Glen is onze lokale partner voor iedereen die naar Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe reist.

Een intense kennisdeling maakt dat 1+1 meer is dan 2. Een gedeelde filosofie en lange termijn denken, maakt de samenwerking tot een waar plezier.